Bangkok!

IMG_0980Vi är i Bangkok nu i tre dagar och det är en förunderlig stad på många sätt.

För mig är den här resan så bra för det ger mig många indikationer vad jag tycker om och inte tycker om ……. vad som ger respektive tar energi…vad jag behöver för att expandera och växa och vad som triggar att jag krymper och stannar av. Att uppleva allt som händer i mig utan att värdera så mycket och ofta säga släpp när dramat och egot surrar på är så bra.

För allt är så klart bara tankar och mycket är invanda mönster som får nya intryck och känslor att passa in i och skavas emot. Och när allt detta möts så uppstår nya energier och tankar och jag hittar ännu mer av mig själv vem jag är men framförallt vem jag vill vara. Underbart spännande!

P5600391Vi vet fortfarande inte var vi ska leva och bo och vad vi ska göra för att bidra till världen alltså jobba med än, men det kommer många nya idéer hela tiden.  Livet ger också tydliga tecken att göra ännu mer av det jag mår bra av och älskar för det är där jag växer expanderar och kan bidra på mitt unika sätt.

Så idag är det onsdag och vi ska strax gå ut i myllret värmen och leva fullt ut en dag till innan Äventyret fortsätter. Dags att öppna upp och släppa in och ta emot allt som livet erbjuder just idag här i Bangkok.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s