Tillbaka till GÅ!

P5600287Ja vi är nu tillbaka i San Rafael och San Fransisco sedan drygt en vecka och det känns så mycket annorlunda mot förra gången vi kom. Tänk då visste vi inte var vi skulle bo eller hur något skulle vara utan vi åkte hit för att vi hade en stark känsla av att vi skulle trivas och att här fanns den energi som vi söker.

Vi sådde en del frön på olika sätt innan vi åkte till Thailand i april och nu kan vi börja att ta tag i dem för att se vad och hur vi kan gå vidare för ett är säkert och det är att här vill vi ha vår bas om det går att ordna.

P5600391På samma sätt som mycket känns annorlunda och bättre så finns det mycket som är detsamma och det blir så tydligt. Jag har mig själv med mig hela tiden och jag har tillbringat mycket tid med mig själv det senaste 1,5 året och jag tycker faktiskt bättre och bättre om mig själv. Det kan kanske verka självgott att säga så men det är kärnan för att orka släppa allt inte veta något om framtiden och samtidigt njuta för fullt varje dag och framförallt varje NU. Det är kärnan för allt.

 

IMG_5127Det jag märker är att jag tycker om de saker jag väljer att göra och håller med om de som jag väljer bort. Jag har samma bra musiksmak som mig själv och laddar ner den ena super intressanta audioboken efter den andra och jag tycker jag lär mig så spännande saker om gener och hjärnan och livet när jag lyssnar. Idag så hejade  jag på mig själv som bara den för att jag började springa när jag var ute och det var så kul, och jag tackade min kropp att den håller och vill så vi kommer bra överens. Ikväll så bestämde vi tillsammans att eftersom det ändå var tisdag och vi hade haft så kul idag så kunde det vara ett härligt val att ta en bit med peccorinoost till kvällens fruktsallad.
Svårare än så är det inte att tycka om sig själv och det ger en enorm styrka och energi för att vara uthållig och följa min dröm som bara växer och växer och blir så bra.

Ja det var dagens rapport från San Fransisco där drömmar förverkligas.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Tillbaka till GÅ!

  1. Härliga fina Karin! Skönt att komma tillbaka ”Hem” för er och att känna den starta känslan att att ni vill ha er bas i San Fransisko, whaw. Fortsätt att flöda livet och att du dessutom sprider det till oss andra är jag tacksam för. Det får mig att känna glädje och ännu mer livnärvaro. Tack Karin och fortsätt njuta livet här och nu. Jag gör det också och har just nu hittat flow i förhoppningsvis fler klienter. Kärlek ❤

    1. Undebara Evis! Tack för dina fina ord. Ja ta fram ännu mer liv och har tillit till att allt är precis det det ska vara och att allt kommer att bli det bästa ❤ Lyllos alla klienter som får komma till dig! Kraaam ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s