Din Trendrapport!

imagesI dagarna kör föreläsare Göran Adlén sin ”Trendrapport” för 2015, vilket är spännande. När jag var ute på min långprommis runda idag så tänkte jag att vi är så duktiga att titta på trender och det som händer utanför oss men när det kommer till oss själva så lägger vi inte så mycket tid och energi på det. Fast sedan så började jag fundera på vad trend egentligen betyder och om vi kan göra en trendrapport för oss själva. Trend betyder b.la: utvecklingsriktning, riktning, inriktning, utveckling, strömning, tendens; mode, moderiktning, stil. Hmmm ….intressant!

 

Jag började lite kul tänka på hur det skulle vara om vi skapade vår egen ”trendrapport” och skrev ner vad som vi ser som kommer att hända och förstärka våra liv och hur vi kan förhålla oss till de som händer så att vi mår ännu bättre.

FullSizeRender 10Vad är det som är hopplöst ute hos dig? Alltså som har fungerat men inte längre fungerar och som du ändå gör varje dag? Vad är det som tar dig i en riktning du vill skapa och vad är det som hindrar dig från det?

Vad ser du för ”trend” om du fortsätter precis som du gör idag om 1 år eller 3 år. Hur kommer du att må då och hur kommer dit liv att se ut? Och hur skulle den se ut om du gjorde ett annat val?

Vilken trend vill du att ditt liv ska ha och hur gör du för att följa den?

Har du redan alla redskap för att skapa din egen trend som ger det resultat du vill? Problemet är bara att de  ligger kvar i lådan eller i tanken eller i tiden?  jag ska bara…. det blir bättre när….. jag väntar tills……….när det blir lugnare då……………

FullSizeRender 9Vilka trender skulle du vilja hänga på och varför? Och den superintressanta frågan:

Vilka trender skulle du vilja skapa som speglar just dig och din magiska tid här på jorden?

Livet är så coolt att leva och igår när jag var lite låg så fick jag det här meddelandet i min lyckokaka!

”An unexpected windfall will be yours”

Jag vet vilken trend jag vill skapa och jag skapar den varje dag för just nu är MIN tid på jorden 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s