Konstig dag!

Jag kommer att skriva det som kommer ut och inte tänka på något annat än att jag skriver för att det är kul. 🙂 Känner att jag behöver berätta det så ni inte blir helt besvikna när det kommer inlägg som inte betyder ett skvatt och som kanske inte handlar om så mycket 🙂

Idag har jag bara ”jomlat” omkring men ändå fått mycket gjort.Der är en mycket underlig känsla av att inte ha koll utan åka med och allt blir det det ska och jag hinner mycket.

Jag håller på att få ett rum på baksidan eller ett litet hus ( fast då tar jag i från tårna) för det är helt fullbokat här juli och augusti så då kan jag bo där. Så det blev en del omflyttningar av hyllor och husgeråd och även städning bakom hörn och sånt. Sedan har vi pratat mycket med varandra och vi har skrattat. För som de skrattar här…… Det är helt underbart att höra. Jag målade i ett rum på eftermiddagen och då hör jag hur det skrattar och det är så gott!

Tänk vad underbart det är med skratt och vilken energi vi får både av att skratta och av att höra skratt!!

Jag tänkte gå på yoga och jag tänkte baka bananbröd men det blev inte idag utan en annan dag. Saken är den att när jag skulle gå på yoga så pratade jag med Carina som jag lärde känna på Sturebadet och det var en sådan fröjd att prata med henne så jag glömde helt tiden. När jag sedan skulle gå och köpa bakpulver för det var det som saknades till bananbrödet så kom en störtskur så det blev inte det heller…..
Å det här är dens största utmaningen av att vara här för det blir nästan aldrig som man tänk det men att ändå se att det blir bra och precis som det ska är så coolt och så irriterande och så underbart härligt.

Men jag har illa fall lagat mat på baksidan och just nu sitter jag i receptionen för vi ska hämta en gäst på flygplatsen.

Ja som ni ser så är det ett ganska lugnt och kanske nästan tråkigt liv jag lever och ändå känner jag att det händer så mycket hela tiden och jag tror det är för att jag har ”stillat” mig och upplever den minsta förändring och känner av alla intryck och jag är så nyfiken på allt som hände så det är som att dagen liksom är hela dagen även då jag inte gör något.

Jag älskar sociala medier och ”Insta story” är så underbart för igår så kunde jag få en glimt när mina gamla kollegor från Sturebadet var ute och hade kul och jag kunde också vara med lite genom att kommentera. Idag fick jag meddelande från fina Elin ( En helt underbar ung stjärna som jobbar där )

Hon blev så glad att jag skickade ❤ och hon sa att hon saknar mig och blir så lycklig av att jag lever min dröm och jag tänker att det är just personer som Elin som får mig att längta hem men hon får mig också att orka stanna kvar och leva min dröm. NI vet alla vilka ni är som är "Elin" så jag är så grymt tacksam för ert stöd och era heja på rop, för ed behövs ibland…….

I dag berättade jag för tjejerna om att vi firar Midsommar i Sverige i morgon och jag dansade även "Små grodorna" Om det tycket jag är lite underlig och knasig innan jag gjorde det så kan jag säga att det minskade inte utan jag fick även visa på You Tube för att de skulle tro att det var sant.

Här firar vi inte midsommar men det ligger en gammal matjesillburk i kylen som någon har lämnat så vem vet …..kanske blir det det till middag i morgon…eller så blir det något annat.
Jag önskar alla er en fin och härlig midsommar och ni kan väl dansa lite små grodorna år mig också

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Konstig dag!

  1. Det låter så härligt att det blivit så stilla så varje händelse och förändring känns. WOW!
    Glad Midsommar. Saknar dig här i gamla Svedala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s