Kvällsfunderingar!

I morse efter jag fixat med lite så gick jag ner och simmade i en timme….Det är höjden av lyx och ibland prioriterar jag inte att gå ner för jag bara har en timme över MEN oj vad den timmen ger. Jag tror det är dynamik av energi i saltvatten och dessutom finns det knappast något ställe jag både stillar mig och tänker så mycket som när jag simmar. Jag vill prioritera det mest av allt i fortsättningen.
Hade jag skrivit min blogg efter simturen så hade den blivit mycket djup och utelämnande men nu skriver jag på kvällen och då blir det så här istället.

Tänk vad vi förändras i både humör och tankar bara under en dag. Men det jag kände när jag simmade var att jag fick ihop tanke själ och kropp och slappnade av i att allt kommer att ordna sig och bli bra och nu ikväll så fick jag än en gång beviset på att jag är en tjej med tur och att lita på magkänslan är det bästa jag kan göra i alla lägen så jag är så grymt tacksam. Tack för en kalaslördag som innehållit så mycket och varit så spännande och givit mig så mycket lärdom kunskap och prövningar.Ja jag vet att Sverige förlorade i fotboll och jag såg sista 25 minierna på ett köpcentrum. Bara det är coolt att sitta på ett köpcentrum med en flaska pinfärskt kokosvatten och heja på Sverige i fotboll. Å det jag såg så är jag faktiskt förundrads att de inte förlorade med 8-1, men visst var det surt.

Jag fick en kommentar på förra inlägget av Annelie som inspirerade mig att skriva om en sak. Han sa att hon inte hade kommit lika långt som mig och jag tror inte det går att jämföra eller veta utan vi har alla vår resa och har kommit precis så långt som vi ska vara just nu. Men jag tänkte skriva om att jag egentligen fuskar för att stilla mig och få tyst och inte gå med i ekorrhjulet. Ja jag ”fuskar” genom att byta miljö och sammanhang och då blir det TYST. Inte i skallen utan runtomkring. Det blir tyst för väldigt få hör av sig och jag är inte medräknad på så många ställen för det går ju inte eftersom jag bor här. Det blir tyst för allt är annorlunda. Inte bättre eller sämre men helt annorlunda så det jag är van med finns inte vilket ger signaler till mig själv som jag inte känner igen och här blir det både tyst och rörigt. För hela jag eller det jag tror är jag skriker att GÅ Tillbaka för det här är fel ………Förut tänkte jag att om jag då backar så blir det bra …men då händer det ingenting nytt.

Ni vet att göra saker på samma sätt och önska sig olika resultat är inte särskilt smart. Så det jag har kommit på och gör är att stanna i det obekväma och stilla mig ännu mer…Då kommer det nya känslor och tankar oh jag kan se allt på ett helt annat sätt och agera på det sättet som tar mig dit jag vill istället på det sätet som jag alltid har gjort. Ofta är det små saker vanor som jag medvetet vill ändra för de kanske har gagnat mig förr men nu gör de inte det utan de saboterar mer än de hjälper.

Å så har jag tagit tillbaka min meditation varje morgon och det är guld för mig. Nu ska jag strax sova och i morgon blir det hotelstäd hela dagen med Miss Sharon Vi är ett dreamteam.

Så jag säger god natt och en fin vän gav mig det här rådet när hon inte hade någonting. Att avsluta varje dag i tacksamhet för det jag har gör att jag kan somna lugnt och vakna utvilad. Idag har jag allt som jag behöver. Hur det ser ut i morgon har jag ingen aning om men idag har jag allt som jag behöver. Vilken gåva TACK!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s