Vad jag gör här!?

Jag får många frågor om vad jag gör här? Om den frågan är varför jag är här och vad resultatet av min vistelse här ska leda till så kan jag säga som de säger i Vi i femman.
På A svarar jag Vet inte och på B svarar jag vet inet det heller…. Men det visar sig säkert.
Men om frågan är vad jag fysiskt pysslar med på dagarna så kan jag berätta 🙂

Jag har förmånen att få vara här och hjälpa Lotten som äger och driver Sea Breeze hotel. Hon är från Sverige men har bott här till och från och mest till i arton år tror jag. Jag får ju inte jobba här eftersom jag inte har arbetstillstånd men jag får hjälpa Lotten som vän och det gör jag. Så mot mat och boende så gör jag allt möjligt. Idag har jag ”jobbat” på hotellet med Miss Sharon och jag har städat rum tvättat organiserat upp nästa vecka för de medicin studenter som bor här. Ofta målar jag när det är tomt i något rum för det behövs alltid målas. Jag är barnvakt ibland till Lotten fina tjejer och så har jag målat tak i hus och varit i regnskogen och skottat väg. Jag får också lära mig allt om att sköta ett litet hotel och jag får framförallt lära mig kulturen här på Grenada.

Varje dag lär jag mig något nytt och jag tränar på min engelska som faktiskt blir bättre och bättre även om det ibland är så svårt att förstå den Grenadianska dialekten. Jag får fälja med på turer som hotellet ordnar.
just nu så kommer det många medicin studerande som ska hämtas på flygplatsen välkomnas så det trivs. Så det är ett underbart omväxlande och spännande liv som jag lever.

Ja idag visste jag inte vad jag skulle skriva om för jag har mediterat jobbat och efter det så gick jag ner på stranden och slappade och simmade och såg solnedgången. Nu är jag här och ska lägga mig och sova för jag bara är så nyfiken på vad som kommer att hända i morgon
Kram alla finingar!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Vad jag gör här!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s