Karin!

IMG_4607Hej!

Jag är en helt vanlig tjej med en Passion  och energi som inte går att stoppa! Jag vill  förändra världen och det börjar med mig och det börjar med dig! Från en liten by som  heter Happsta strax utanför Övik har jag nu tagit mig ända ut i världen bara för att det är min dröm! Jag tror på att när vi fyller på oss själva med hallonsaft, alltså det som får oss att må bra så kan vi styra vårt liv som vi vill ha det. När vi själva mår bra så sprider det sig och andra mår bra. Så startar vi att förändra världen.

Mitt Professionella rykte!
”Karin har ett enormt engagemang och är en sann inspiratör som andas, lever och lär ut sin klokhet om enkelhetens lov. Hon är fängslande, full av energi, finner ständigt nya vägar och ser möjligheter framför svårigheter. Karin är generös, med sin entusiasm får hon saker att hända och är helt igenom äkta. Hon berör och strålar av glädje när hon får vara del i andras framsteg. Karin är en modig och klok entreprenör som har den gnista som världen behöver.

 Karin söker ständigt nya kunskaper och insikter, hon är fascinerande och sporrar andra till att testa nya saker. Hon har en hög ambitionsnivå, brinner för sina idéer och kunder och går från klarhet till klarhet. Karin har en imponerande energi, är driftig och gör det svåra enkelt. Hon är en duktig förhandlare som inte är rädd för att utmana på sitt ödmjuka sätt. Karin har en fantastiskt smittsam glädje, är trovärdig i sitt budskap och lämnar betydande avtryck efter sig.”

Sammanställningen baseras på svar från 13 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt i mars 2014.Detta har analyserats av Per Frykman – Your Professional Reputation. ✆070-624 00 58 www.perfrykman.com

 

 bildVad kan du förvänta av mig?

Jag vill bidra till att både individer och företag får mer energi genom att förstärka det som redan finns och som man redan har. Genom att medvetandegöra potentialen som finns hos varje individ och implementera småjusteringar för att ta fram den, så kan jag skapa den lönsamhet som leder till en högre livskvalitet och effektivitet. När man blir bekräftad vill man också vara med och bidra på sitt unika sätt. Jag blir katalysatorn som får det att bli verkligt och konkret hos både individer och grupper.

En reaktion till “Karin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s