YPR!

Your Professional Reputation

IMG_6159Vi är mycket bättre än vad vi själva tror!

När du gör det du är riktigt bra på på ditt sätt och mår bra och egentligen bara tycker att du är DIG SJÄLV och gör ditt jobb ..Då är du Briljant!

Det ser din professionella omgivning och när de beskriver det .. din Passion..ditt engagemang …..din ambition…ditt sätt att inspirera och de resultat du skapar…Ja då är det Ditt professionella rykte de beskriver.

Ditt Professionella rykte går alltid  före dig och när du vet hur det ser ut så kan du förstärka det så att du verkligen lever hela din potential.

90 procent av besluten om dig tas när du inte är närvarande – Ditt professionella rykte finns alltid där.

 Vi kan ta reda på Ditt professionella rykte så du kan göra det du brinner för och få Livskvalité och Effektivitet att gå hand i hand.

Jag har tillsammans med Per Frykman tagit fram en unik analys av ditt professionella rykte.  Vi har arbetat med den i drygt 5 år och med ca 800 personer.

Det är ingen test som databearbetas utan analyseras ”hantverksmässigt” av oss. Vi presenterar en sammanställning av ditt professionella rykte och din professionella potential. Den  baseras på styrkorna som finns i ditt professionella rykte och visar hur du uppfattas och vad du uträttar när du är i rätt sammanhang med rätt uppgifter. Det finns också ett program som utvecklar ditt professionella rykte vidare.

Du utser 15 personer som sett dig ”in action” och vi förser dem med sju beskrivande, öppna frågor som cirkulerar kring de nyckelfaktorer som skapar ditt professionella rykte. Du får också besvara motsvarande frågor själv för att vi ska skapa en helhetsbild.

Vad skulle det innebära för dig om du konkret visste hur ditt professionella rykte ser ut?

Det vi arbetar med är  enkelt och kraftfullt. Det handlar om att vara dig sjäv fullt ut och förstärka det du är riktigt bra på och tycker är kul. En rolig resa som GER ENERGI!!

Hör av dig för jag berättar gärna……. 070-5624264

Per Frykman  per@perfrykman.se  Karin Sandin karin@karinsandin.se
En reaktion till “YPR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s